NOVEX is een belangenorganisatie voor executeurs, vereffenaars en levensexecuteurs. De vereniging is opgericht op 16 december 2008. Zij stelt zich ten doel de kennis bij particulieren te verbreden over executele, vereffening en levensexecutele. NOVEX spant zich tevens in de vakbekwaamheid van de leden op peil te houden, zodat de particulier kan vertrouwen op een professionele dienstverlening van haar leden.

Het ‘Nationaal Registratie Instituut‘ (NRI) adviseert bij (levens)testamenten, bewindvoering en afwikkeling van nalatenschappen. Het dossier van het Nationaal Registratie Instituut van de beschikbare services biedt professionals én particulieren objectief inzicht in al het materiële dat tot de woning met inboedel behoort. De NRI-inspectie op locatie leidt tot het fotodossier, zodat zichtbaar wordt wát u gaat beheren en wat de vermoedelijke waarde ervan is.

Goede Doelen Nederland is dé brancheorganisatie van erkende in Nederland gevestigde goede doelen. Ruim 170 goede doelen zijn bij Goede Doelen Nederland aangesloten. Samen zijn zij verantwoordelijk voor ruim twee derde van de bestedingen aan maatschappelijke doelen door Nederlandse organisaties.